logo

hytter

Overnatting i Hyllestad: Feriehus, hytte, rorbu

Feriehusene ligger lunt til på solrike tomter midt i den vakre pittoreske landsbygden Sørbøvåg, like ved innløpet til Sognefjorden – Norges lengste fjord. Usjenert, stille og fredelig med panoramautsikt over fjorden og majestetiske Lihesten – et landskap du aldri glemmer.

Hyttene har innlagt strøm, kaldt og varmt vann, gulvvarme og er smakfullt innredet med tanke på trivsel og komfort. Alle har bilvei like til døren, med parkering rett utenfor.

Sengene er av ekstra god kvalitet. På de aller fleste soverommene har vi valgt rammemadrasser på 90 x 200 cm. Det er mulig med ekstrasenger.

Kjøkkenet er velutstyrt.

Tv med parabol (Thor og Astra), stort kjøleskap, stor fryser, støvsuger, oppvaskmaskin, vaskemaskin og bodplass.

Hyttene har romslige terasser, med terassemøbler, grill og stor elektrisk terassemarkise som kan beskytte både mot sol og regn.

Trådløs internett-forbindelse, overbygget sløyeplass med strøm og ferskvann og tilgang til ekstra stort fryserom ved vår resepsjon. Fryserommet har mye bedre kapasitet for hurtiginnfrysning enn fryserene som står på hver enkelt hytte, noe som gjør at du bedre bevarer kvaliteten på det du fryser inn.

Drikkevannet er førsteklasses, fra naturlig lokal kilde.

Gratis barneseng og barnestol, henvendelse i resepsjonen.

Husdyr eller røyking er ikke tillatt på våre hytter.

Innenfor 100 meter finner du også badestrand, krabbefjære, lekeplass og ikke minst vår resepsjon hvor du kan få hjelp til det meste.

I samme bygg som resepsjonen ligger Matkroken Sørbøvåg, og det lokale vannhullet: Kvernsteinen Pub.

Vi driver også stedets bensinstasjon, MH24, hvor du kan fylle drivstoff 24 timer i døgnet med kort på både bil og båt.

Enten du vil prøve deg på noen av de unike mulighetene vår natur har å by på, eller du bare vil nyte livet i fred og ro:

Hjertlig velkommen til en uforglemmelig opplevelse!

 

For priser, se egen prisliste, eller kontakt oss for et godt tilbud.